Vragenuurtje ...

Blijf op de hoogte en volg Reini

18 Oktober 2016 | Dominica, Roseau

Hola...

...Zoals jullie hebben kunnen lezen bevalt t mij prima.
Op dit moment ben ik druk bezig om mijn avontuur over Sint Maarten leuk op papier te zetten. Maar voor de komende namiddagen wordt er regen voorspelt, dus moet ik mijn planning daarop aanpassen.

Nu lijkt t me leuk om jullie vragen te beantwoorden. Eerder heb ik aan gegeven niet te reageren op reactie omdat ik hier (in the caribbean) wil zijn en niet druk wil zijn met het thuisfront. Maar zoals gezegd komt er minder goed weer aan. Dus mochten jullie vragen hebben, nieuwsgierig zijn dan lees ik het graag in jullie reactie onder deze blog. En zal ik ze naar eer en geweten beantwoorden

• 19 Oktober 2016 - 07:25

Karin Van Den Berg:

Hoi Reini,

Ik heb geen vragen. Ik wil alleen maar zeggen dat ik geniet van je mooie reisverslagen! En ik wil je verder een hele mooie reis wensen en ook heel veel plezier! Geniet er van.
    Groetjes uit Vors

• 19 Oktober 2016 - 09:30

Oma:

Zit aan het ontbijt. Ik wens je een hele mooie reis. Hier regent het ook met bakken.
    Hoop dat je weer snel mooi weer hebt en geniet van alles.
    Dikke knuffel
    Oma en Hanny, die zit hier nu aan de koffie

• 27 Oktober 2016 - 12:48

TIM DRIESSEN:

Hallo,

Had je juist meer of minder verwacht van deze reis?

Groetjes je buurjongen tim

Reini

Begin oktober vlieg ik naar Sint Maarten, om 4 tot 5 maanden The Caribbean te ontdekken. Tijdens mijn reis zal ik ook Suriname aan doen, voor vrijwilligerswerk. Via deze weg wil ik jullie graag op de hoogte houden van mijn ervaringen en gebeurtenissen. Daarnaast heb ik heb ook een Facebookpagina: https://www.facebook.com/Discover-Paradise-1574831222825990/ Veel plezier!!

Actief sinds 02 Sept. 2016